Results 1 to 7 of 7

Thread: Connecting to account hangs indefinitely on first time use

  1. #1

    Unhappy Connecting to account hangs indefinitely on first time use

    Hi,

    I've installed your application for the first time, and am having trouble getting it to work. On starting the application for the first time, I clicked Connect (i.e. Facebook Connect), which prompted a sub-pane asking me to log in to Facebook directly. I did so and had a few screens asking to approve the permissions the application required. On each of these screens I approved the usage until it was complete. At this point I was back at the Account Selection screen, though no account had been added to my account list on this page.

    Since there was no other obvious path and it was currently selectable, I clicked the Next button which relaunched the Facebook sub-pane asking me to log in again, which I did. Once I did this, the wizard itself progressed to Step 2b "Connecting to the selected account". The status read "The wizard is connecting to Facebook.." which is as far as it gets.

    Closing the application, restarting the computer, trying to log in again, nothing seems to help. Clicking the Facebook Connect button and entering my credentials no longer asks the permission questions, but instead brings me straight back to the "Step 1 - Account Selection" screen with no accounts listed instantly.

    I cannot find a way to progress beyond step 2b. Is this a known issue or something peculiar to my account? May be superfluous information but my password is 16 characters long, not sure if there's some password truncation or something. Complete guess mind, I'm unfamiliar with the Facebook API, but any information I can provide I will do so.

    If you could spare some time to help me with this issue, that would be greatly appreciated.
    Last edited by Steven Morgan; 03-30-2013 at 04:40 PM. Reason: Bad spelling

  2. #2
    Administrator Phil's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    241
    Hi Steven,

    can you tell me which version of Easy Photo Uploader you're using? It's displayed in the application's title bar.

  3. #3
    Hi Phil,

    The version is 2.0.4.6.

    Cheers,

    Steve.

    Quote Originally Posted by Phil View Post
    Hi Steven,

    can you tell me which version of Easy Photo Uploader you're using? It's displayed in the application's title bar.

  4. #4
    Administrator Phil's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    241
    We released an update to address several login issues.

    Can you try the new version:
    http://download.obviousidea.com/Easy...book_setup.exe

  5. #5

    Wink

    Hi Phil,

    Upgraded to 2.0.6.0 as suggested and it's working fine now.

    Thanks for your help!

    Steve.

    Quote Originally Posted by Phil View Post
    We released an update to address several login issues.

    Can you try the new version:
    http://download.obviousidea.com/Easy...book_setup.exe

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    1
    hy.. i have the same issue.. just bought it 1 hour and still struglling, cant login.. i'm using the latest version. pls help.. thanks

  7. #7
    Administrator Phil's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    241
    We fixed the problem by email

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •