PDA

View Full Version : Popup Not Displaying



Sean Phillips
03-04-2014, 06:33 AM
I realize that this has been asked a million times, but here we are.

http://www.OccasionalDrivel.com

I can't get the popups to work. Ever. I have gone though all the suggestions in the troubleshooting document without success.

Any new Suggestions?

Thanks, Sean

Jean-Christophe Bisoux
03-04-2014, 06:54 AM
Hi,

this issue is because your template use an old jquery version (1.7.1 now the las one is 1.11.1), try to update it

FYI it's better to use the jquery library directly from your wordpress to have the lastest one.

Regards,

JC

Sean Phillips
03-04-2014, 02:41 PM
Hi,

this issue is because your template use an old jquery version (1.7.1 now the las one is 1.11.1), try to update it

JC

Thanks. You should update the troubleshooting FAQ. It still mentions 1.7.1 as the required jquery version.

Sean Phillips
03-04-2014, 03:39 PM
So I have updated my site to call 1.11.0 (I can't find a valid 1.11.1) and it still doesn't work. Wordpress currently ships with 1.10.2, and that doesn't work either. I have also tried calling the "latest" version directly from Google (1.10.2) and Jquery.com (1.9.1) with no better results. I went further and pulled the call to jquery out of my themes header and that didn't help either. If jquery is the issue then simply changing the version used doesn't seem to be the answer.

Any other thoughts?

Jean-Christophe Bisoux
03-04-2014, 04:05 PM
Hi,
It's working for me, I copy your page here : http://www.wpsubscribers.com/test/OccasionalDrivel.html
I just replace 1.7.1 by 1.11.0

Regards,
JC

Sean Phillips
03-04-2014, 06:11 PM
I've been through the source code from the version on your site to the original on mine line by line and the only significant difference is that yours has the popup code included and mine doesn't. Something is preventing wordpress from actually calling the plugin and I can't figure out what it is. Mine is correctly calling jquery 1.11.0 but that hasn't helped.

http://gyazo.com/9ff8a7b08edb0952d9d457683661c5a7

I have tried disabling any plugins that might conflict but nothing has helped. What else am I missing?

Jean-Christophe Bisoux
03-04-2014, 06:50 PM
Can you try to clean you cookie, I see the popup on your live website

345

Sean Phillips
03-04-2014, 09:48 PM
Wow, thanks for sticking with me. I honestly tried it on 2 different computers (using Firefox and IE which I never use) and 2 mobile devices, and it never worked. Now it does... I appreciate your help.