Results 1 to 8 of 8

Thread: Popup Not Displaying

  1. #1

    Popup Not Displaying

    I realize that this has been asked a million times, but here we are.

    http://www.OccasionalDrivel.com

    I can't get the popups to work. Ever. I have gone though all the suggestions in the troubleshooting document without success.

    Any new Suggestions?

    Thanks, Sean

  2. #2
    WPS Team
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Canillo, Andorra
    Posts
    284
    Hi,

    this issue is because your template use an old jquery version (1.7.1 now the las one is 1.11.1), try to update it

    FYI it's better to use the jquery library directly from your wordpress to have the lastest one.

    Regards,

    JC

  3. #3
    Quote Originally Posted by Jean-Christophe Bisoux View Post
    Hi,

    this issue is because your template use an old jquery version (1.7.1 now the las one is 1.11.1), try to update it

    JC
    Thanks. You should update the troubleshooting FAQ. It still mentions 1.7.1 as the required jquery version.

  4. #4
    So I have updated my site to call 1.11.0 (I can't find a valid 1.11.1) and it still doesn't work. Wordpress currently ships with 1.10.2, and that doesn't work either. I have also tried calling the "latest" version directly from Google (1.10.2) and Jquery.com (1.9.1) with no better results. I went further and pulled the call to jquery out of my themes header and that didn't help either. If jquery is the issue then simply changing the version used doesn't seem to be the answer.

    Any other thoughts?

  5. #5
    WPS Team
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Canillo, Andorra
    Posts
    284
    Hi,
    It's working for me, I copy your page here : http://www.wpsubscribers.com/test/OccasionalDrivel.html
    I just replace 1.7.1 by 1.11.0

    Regards,
    JC

  6. #6
    I've been through the source code from the version on your site to the original on mine line by line and the only significant difference is that yours has the popup code included and mine doesn't. Something is preventing wordpress from actually calling the plugin and I can't figure out what it is. Mine is correctly calling jquery 1.11.0 but that hasn't helped.

    http://gyazo.com/9ff8a7b08edb0952d9d457683661c5a7

    I have tried disabling any plugins that might conflict but nothing has helped. What else am I missing?

  7. #7
    WPS Team
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Canillo, Andorra
    Posts
    284
    Can you try to clean you cookie, I see the popup on your live website

    Name:  Capture d’écran 2014-03-04 à 20.34.48.jpg
Views: 105
Size:  15.8 KB

  8. #8
    Wow, thanks for sticking with me. I honestly tried it on 2 different computers (using Firefox and IE which I never use) and 2 mobile devices, and it never worked. Now it does... I appreciate your help.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •