Results 1 to 6 of 6

Thread: Auto Disable not working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    8

    Exclamation Auto Disable not working

    Hi guys,

    I have designed a custom form (copied html code from Mailchimp) and worked on the CSS. Although the form is working fine, I have been having a problem that I am not sure how to go about.

    1. Auto Disable function not working: In theory, the Auto disable function should work. I have tested it in different browsers, use incognito browsing, deleted cookies and still nothing. It continues showing the pop up after visiting and submitting the form, which is not ideal. I ticked "more settings" - Auto-disable On, bus still not working.

    Would you be able to help?

    Many thanks.

    L

  2. #2
    Hi Lucia,

    Can you give us the url of your website ?

    Do you use some cache plugins on your Wordpress ?
    « Mais les grands hommes ne naissent pas dans la grandeur : Ils grandissent. »
    Mario Puzo (Le Parrain)

    Nicolas Pène
    Développement Personnel
    Charisme
    popup Wordpress plugin

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    8
    Hi,

    No, WP not using any cache plugins.

    L
    Last edited by lucia_nv; 05-14-2012 at 05:03 PM.

  4. #4
    Administrator Admin's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Toulouse, France
    Posts
    527
    Problems fixed with the users by Skype, Lucia, can you confirm ( as you did a review on Facebook but we can't link from there to what you said )

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    8
    Problem solved! Thanks guys! Great support from your side. Highly recommended.

  6. #6
    Administrator Admin's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Toulouse, France
    Posts
    527
    thanks for the confirmation. we close the ticket then

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •