Results 1 to 8 of 8

Thread: Custom HTML Exit Popup Not Showing Up

  1. #1

    Custom HTML Exit Popup Not Showing Up

    Hello,

    Our custom HTML exit popup isn't showing up. In the source, I can see the code, and when I preview the popup, I can see it, but nothing is coming up "live".

    http://www.pennystockdetectives.com

    Can you tell me what's happening?

  2. #2
    WPS Team
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Canillo, Andorra
    Posts
    284
    Hi,

    It seems WPS try to load the content with https, do you have the https activate ?
    Is it posible to have a temporary admin account to you blog (you can send me by email jc.bisoux.wps [at] gmail.com)?

  3. #3
    Hi Lombard. I'm curious about this. Got any luck so far about the pop up?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1
    Hello,

    I'm having the same issues with the custom Exit Pop-Up not appearing when exiting the site. I've tried the footer pop and that works fine, just the Exit pop is not showing up. Is there an Admin around here that can provide help with this issue???

    Thanks in advance

  5. #5
    WPS Team
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Canillo, Andorra
    Posts
    284
    Hi,

    can you give me the url of your website ?

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1
    I'm Also having the same problem with the HTML exit pop-up


    www.sleep-better-solution.com

    Everything else works perfectly on the site.

  7. #7
    WPS Team
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Canillo, Andorra
    Posts
    284
    Hi hector,
    can you give more information about your configuration or if you have a temporary admin account to see it directly on your web ? (you can send me the information as private messages)
    When I see your code, there is no part for an html exit popup

    Regards,

  8. #8
    WPS Team
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Canillo, Andorra
    Posts
    284
    Hi Hector,

    thanks for the login, I check your configuration and all is ok, just you didn't activate the html exit popup on the home page, for example you can see it here http://sleep-better-solution.com/sleep-apnea/
    Name:  Capture d’écran 2013-01-07 à 08.44.00.jpg
Views: 280
Size:  18.8 KB

    Regards,

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •